Menu Luk

Hur min kiropraktor i Stockholm hjälpte mig att bli av med 5 smärtor

Jag trodde aldrig att jag skulle behöva träffa en kiropraktor i Stockholm. Jag menar, jag går till gymmet 3-4 gånger i veckan, jag äter relativt hälsosamt ( även om jag älskar mina sötsaker!) och jag tar generellt sett väl hand om mig själv. Men för ungefär 6 månader sedan började jag märka av smärtor i min rygg och nacke som bara inte försvann oavsett vad jag gjorde. En vän till mig rekommenderade mig att gå till en kiropraktor, så jag bestämde mig för att ge det ett försök

 

Jag var lite skeptisk till en början, men efter mina första sessioner med min kiropraktor i Stockholm försvann alla mina tvivel. Hon hjälpte mig inte bara att bli av med smärtan i min rygg och nacke, utan hon hjälpte mig även med några andra smärtor som jag inte ens visste var relaterade till min ryggrad! Här är de 5 smärtor som min kiropraktor i Stockholm hjälpte mig att bli av med

 

  1. Smärtan i ländryggen som hade irriterat mig i flera år och som jag trodde bara berodde på att jag satt vid ett skrivbord hela dagarna
  2. Spänningshuvudvärken som jag fick nästan varje dag
  3. Smärtan i min högra axel som kom och gick, men som alltid kom tillbaka när jag tränade för hårt på gymmet
  4. Den repetitiva belastningsskadan i min vänstra handled som gjorde det svårt för mig att spela piano (vilket är en av mina hobbies)
  5. Och slutligen smärtan i mitt högra knä som gjorde det svårt för mig att springa (vilket också är en av mina hobbies)

 

Om du upplever någon typ av smärta eller nackspärr som inte verkar försvinna, oavsett vad du gör, rekommenderar jag starkt att du går till en kiropraktor. Det har förändrat mitt liv! Det hjälpte mig inte bara att bli av med fem olika smärtor som störde mig, utan det fick mig också att känna mig mer energisk och motiverad överlag. Dessutom är det mycket billigare än att opereras eller ta mediciner resten av livet! Om du letar efter en din kiropraktor i Stockholm, börja söka online för att hitta den bästa kandidaten.

 

Om du har smärta är det viktigt att du söker vårdpersonal. Kiropraktorer är utbildade för att ge säker och effektiv vård för tillstånd relaterade till ryggraden och rörelseapparaten. Om du tror att du kan ha nytta av att träffa en kiropraktor, tveka inte att be din läkare om en remiss.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *